Landelijk tafelzeil

Landelijk tafelzeil is zeil met een landelijke print. Dat kan een print met koeien in een wei zijn, een ydillisch plaatje van een landgoed, een rustieke afbeelding van houten planken, of een dorps of boeren tafereel. Landelijk is in! Niet alleen in de dorpen, maar ook in de steden zoekt men graag naar landelijke woonaccessoires. Een landelijk interieur straalt namelijk veel sfeer en warmte uit. Landelijke woonaccessoires zijn bijvoorbeeld kransen, rieten manden, stonewashed sierkussens, brocante windlichten en kandelaars en gietijzeren spulletjes. Veel van deze artikelen vind je terug in landelijke tafelzeilen! Dat maakt het dan ook zo leuk om een landelijk tafelzeil op de keukentafel te leggen. Het past precies bij de sfeer die jij in jouw keuken wilt uitstralen. Als je je tafel vervolgens nog leuk aankleed met een van hout gemaakte fruitschaal en een paar leuke kaarsjes, dan creëer je een warme cosy sfeer.

Het landelijke tafelzeil is onder andere verkrijgbaar bij Hiptafelzeil.nl  
Hip tafelzeil.nl is een webshop in tafelzeilen hier vindt je niet alleen landelijk tafeltextiel maar ook brocante tafelkleden, bloemenzeil, kindertafelzeil, schoolbordtafelzeil en damastkleden. Je hebt wel keus uit meer dan 300 verschillende prints waardoor er eigenlijk altijd wel iets voor je bij zal zitten. Een groot voordeel van tafelzeil ten op zichte van een linnen of katoenen tafelkleed is dat als er per ongeluk op geknoeid word, je het kleed niet direct in de wasmachine hoeft te doen. Zeil is namelijk afneembaar en met een vochtig vaatdoekje veeg je vrijwel elk gemaakte vlek zo weer van het zeil. Kijk altijd wel uit met vlekken van rode saus of wijn. Deze gaan er alleen uit als je direct de vlekken direct weg haalt. Dus wees hierop allert. Verder is het gebruik van een zeil ten op zichte van een kleed veel milieuvriendelijker en goedkoper voor je. Dit omdat je niet telkens de wasmachine aan hoeft te zetten.

Bij Hiptafelzeil kun je tafelzeilrollen kopen van 20 meter lang. Vind je dat te lang, dan kun je ook een kleinere afmeting bestellen en wordt het zeil voor jou op maat gesneden. Ook  mensen met een ronde eettafel of ovale keukentafel kunnen hun favoriete tafelzeil bestellen. Het zeil wordt dan voor de klant in het rond of ovaal gesneden. Ben je nieuwsgierig geworden naar de collectie van hiptafelzeil.nl? Neem dan eens een kijkje op de site. En je kunt er naast tafelzeil dus ook terecht voor een leuk tafelkleed, een buitentafelkleed, tafelkleedgewichtjes en tafelbeschermers.
 


Geen producten aanwezig