Delftsblauw, je ziet het nog steeds in de souvenirs winkeltjes op Schiphol en Amsterdam. Toeristen zijn er nog altijd dol op en ook veel Nederlanders bij gecharmeerd van het delftsblauwe kussende paartje, het Hollandse molen en de beeldjes met jongetjes en meisjes in klederdracht.

Geef je binnenkort een feestje, bijvoorbeeld een Hollandse avond en zoek je daar een echt leuk Hollands tafelzeil bij dan hebben wij voor jou diverse tafelzeilen gevonden met een Nederlands tintje. Bijvoorbeeld delftsblauw tafelzeil met koeien, Hollandse tulpen, kussende paartjes en schaatsen.

Ben je liefhebber van het boerenbont servies en zoek je hier een bijpassende tafelkleed bij? Wij hebben boerenbont tafelzeilen gevonden met dezelfde print als dat van het servies. Erg leuk als je beide combineert.

Niet een delftsblauw tafelzeil, maar wel typisch Hollands, is het tafelzeil met grachtenhuisjes uit Amsterdam. Dit tafelzeil is in het midden voorzien van Hollandse boerenruitjes en aan de zijkanten zie je afbeeldingen van diverse verschillende Amsterdamse grachtenpanden. Dit zeil is trouwens ook erg leuk om cadeau te geven aan vrienden of familie in het buitenland!

Ook leuk is het kleed met Oud Hollandse spreuken en gezegdes. Wil je dus een themafeest geven of wil je een etentje geven en alles met een leuk Hollands tintje aankleden? Er zijn tafelzeilen genoeg in dit speciale thema!

Je hoeft tafelzeil niet alleen als tafelbedekking te gebruiken. Je kunt met tafelzeil ook voor een leuke aankleding zorgen. Knip bijvoorbeeld stukjes uit het tafelzeil en lijst ze in. Zo krijg je hele leuke schilderijtjes in het thema van jouw keuze.

Sommige mensen plakken het tafelzeil op kastjes of knippen er stroken uit zodat je er een soort vliegengordijn van maakt. Houdt er bij het maken van een vlieggengordijn wel altijd rekening mee dat de achterkant van het tafelzeil gewoon wit is. Wil je voor je deurgordijn dus een perfecte afwerking, dan zal je de stroken van het tafelzeil dus dubbel moeten stikken.


Geen producten aanwezig