Plastic tafelzeil


Plastic tafelzeil is verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en diktes. Meestal is plastic tafelzeil doorzichtig. Het doorzichtig tafelzeil  is 100% waterdicht. Dit zeil is verkrijgbaar in verschillende diktes. Men noemt dat microns.

Zo heb je tafelzeil 10 micron, dat is heel dun tafelzeil, dan komt tafelzeil 20 micron, dat is een gemiddelde dikte. En daarna volgt nog 30 micron en zelfs 50 micron. Dat laatste zeil is echt heel dik tafelzeil. Dat zeil zie je wel eens in pizzeria's of shoarma zaken op tafels liggen. Dat zeil kun je ook niet vouwen of rollen. Het is heel dik en stug. Dit laatste wordt in de volksmond vaak ook wel een tafelbeschermer genoemd. Het dikke zeil beschermt immers de tafel. Niet alleen tegen vlekken van knoeien tijdens het eten en drinken. Maar bijvoorbeeld ook als de kinderen aan tafel aan het kleuren zijn en hun viltstiften door het papier heen drukken. Als je een dure tafel hebt aangeschaft raad ik je altijd aan om een tafelbeschermer te kopen. Het is voor het behoudt van je tafel.

Transparant tafelzeil is in verschillende dessins verkrijgbaar. Soms met leuk bloemetjes patroon, sierlijke streep patroontjes, met vlindertjes of stippels. Eenmaal je plastic tafelkleed op tafel, wil je het natuurlijk leuk en decoratief aankleden.

Voor leuke decoratie tips, servies en andere hippe woonaccessoires moet je eens een bezoekje brengen aan Presents at Home. Wil je je huis ook leuk aankleden met plakfolie of decoratief raamfolie? Kijk dan eens op Plakfoliewebshop.nl


Geen producten aanwezig