Veel mensen zijn dol op bloemen! Het is waarschijnlijk daarom dat heel veel tafelzeil van bloemen printjes zijn voorzien. Tafelzeil met madeliefjes, tafelzeil met tulpen, tafelzeil met rozen of met bloesems. Tafelzeil met zonnebloemen, met gerbera's, waterlelies of met gras soorten...

Elk jaar worden er weer nieuwe prints voor tafelzeilen bedacht. En gaan oude collectie's ons weer verlaten. En ja, soms is dat jammer! Maar vaak zie je na een aantal jaren oude printjes weer terugkomen.

Het Kitsch Kitchen tafelzeil is vaak voorzien van bloemen. De Floral serie en de Fortin serie zijn twee zeer bekende printjes die je in het Mexicaanse tafelzeil in allerlei kleuren voorbij ziet komen. Maar ook Kitsch Kitchen blijft natuurlijk niet stil zitten. Je ziet ook bij hen alweer nieuwe tafelzeilen verschijnen met Lotus bloemen, retro bloemenprintjes en Pip achtige bloesems.

Ben jij ook dol op bloemen en wil je het niet alleen bij een bloementafelzeil houden? Kitsch Kitchen maakt van haar tafelzeil allerlei gebruiksvoorwerpen. Zoals een agenda hoesje, schattige tasjes, portemonneetjes en zelfs een aankleedkussen.

De aankleedkussens van Kitsch Kitchen tafelzeil zijn zacht en sterk. Een heel groot voordeel is dat het aankleedkussen met een vochtig doekje zo is schoon te maken. Aanstaande ouders zijn al druk genoeg. Dus een perfecte uitvinding dit aankleedkussen van Kitsch Kitchen! Ook ideaal voor een kinderdagverblijf, voor oppasmoeders of de kinderopvang. Wil je zo fleurig bloemen aankleedkussen van tafelzeil bestellen? Bezoek dan eens de site van Presentsathome, waar je veel van deze aankleedkussens nu met hoge korting in de aanbiedingen rubriek vindt!

Liever een bloemige fietstas van Kitsch Kitchen scoren? Wees dan snel, want de nieuwe fietstassen collectie van kitsch Kitchen bestaan dit jaar niet uit bloemen, maar uit kersen, safari prints, retro blokjes en retro diertjes. Uiteraard zijn deze printjes ook heel erg leuk voor je fietstas!

 


Geen producten aanwezig