Doorzichtig tafelzeil wordt vaak gebruikt ter bescherming van de gewone tafel. Als je net een mooie, dure tafel hebt gekocht en er wordt tegenaan gestoten, dan is het zonde dat er gelijk al een beschadiging op zit. Doorzichtig tafelzeil biedt uitkomst. Je blijft toch je mooie tafel zien én je tafel is beschermd tegen stoten en krassen.

Doorzichtig tafelzeil wordt aangeboden in verschillende maten. De meeste mensen kiezen voor het transparante tafelzeil van 80micron. Dat tafelzeil valt ook mooi om je tafel heen. Kies je voor dikker zeil, dan wordt het tafelzeil steeds stugger en kan het vrijwel niet meer buigen.

In Arabische landen zagen we het dikke tafelzeil nog wel eens in restaurants op tafel liggen. Daaronder legde men dan een chique tafelkleed. Deze kon dan niet zo snel vies worden. Knoeien met eten, met drinken of met de Arabische waterpijp? Het maakte allemaal niet uit. Met een vochtige doek nam men het doorzichtige tafelzeil zo weer af.

Bestel je een doorzichtig tafelzeil online of in de winkel? Kies er dan voor om het zeil niet op te vouwen. Opvouwen geeft lijntjes en onherstelbare beschadigde hoekjes.


Geen producten aanwezig